Siste nytt 17.03.2017

 

Eide har trukket seg som styremedlemm. Nytt styremedlem er konstituert frem til Generalforsamling.

 

Siste nytt 06.09.2016

Foreningen for Thaimassasje har nå inngått avtale med Drammen Data om levering av regnskapstjenester. Dette er et tilbud som er gyldig for alle medlemmer.

Se tilbud ved å klikke på linken:

 

adobe img

 

Siste nytt 30.05.2016

 

Dersom deres bedrift har hatt kontroll fra arbeidstilsynet, kemneren eller politiet og man føler seg dårlig behandlet

kan foreningen hjelpe. Vi kan endel om slike kontroller, så medlemmer oppfordres til å ringe oss.

Bl.a. er man fritatt for føring av personalister dersom alle ansatte er medlem hos oss.

Det kommer en reportasje om dette i thailandstidene.com nå i Juni. Les det!

Forøvrig har foreningen passert 200 medlemmer og det kommer nye hver uke.

 

Siste nytt 06.02.2016

 

NÅ OGSÅ MED RETTSHJELP OG ADVOKATHJELP

 

Foreningen har skiftet forsikringsselskap (if) og i denne avtalen inngår rettshjelp for våre medlemmer. Får du problemer med myndigheter eller offentlige etater eller private aktører kontakter du foreningen og, vi stiller opp med advokat. Prisen for forsikringen er den samme som før.

Dermed kan foreningen spare dere for store kostnader.

 

Merk. også at gebyret for registrering i Alternativregisteret ikke er et engangsgebyr da man må betale kr. 300.- pr. år. Om du får faktura fra Alternativregisteret på kr. 300.- direkte til dere kan du kontakte oss og vi vil omregistrere dette slik at foreningen får denne faaktura som vi sender videre til dere.

Kontakt oss om noe er uklart.

 

 

 

 

Siste nytt 7.12.2015

 

Noen av våre medlemmer har hatt kontroll fra Arbeidskontrollen/skatteetaten vedrørende føring av arbeidstimelister for de ansatte (merk. har du/dere et AS er dere ansatt)!. I dialog med skatteetaten er ikke medlemmer i vår forening, som er regisrert i Alternativregisteret og som driver med bare massasje pliktig til å føre denne timeliste. Driver man med andre tjenester som manikyr, pedikyr eller hår må man føre timelisten på den delen som omhandler dette. Imidlertid må man ha godkjent kassaregister og bankterminal og føre bestillingsliste når kunder bestiller time eller kommer på dropin. 

Dersom noen av medlemmene har fått bot fra Skatteetaten/arbeidskontrollen er dette ikke lovlig. Vi driver med helse, ikke med skjønnhet eller spa. Foreningen kan hjelpe om noen er blitt ilagt bot. Kontakt oss og vi hjelper dere. Mer info kan gis om dere kontakter oss.

Merk. at det er forskjell på Arbeidstilsynet og Arbeidskontrollen.

 

 

Siste nytt: 03.11.2015

 

Generalforsamling ble avholdt lørdag 31 okt. 2015 i Oslo. Det var 19 stemmeberetige tilstede og stemmningen var god.

Flere saker ble tatt opp bl.a. om tittelbruk og nye styremedlemmer ble valgt inn siden Jon Borge Johnsen og Mayuri Johnsen trakk seg fra styret med umiddelbar virkning. Inn kom Daranrath Wongsupluck fra Drammen, Chayanint Seesang Eide fra Oslo og Johnny Svane fra Trondheim.

Tore Skifjeld og Angkana Skifjeld fortsetter i styret.

Protokoll kan fåes ved å hendvende seg til foreningens mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Foreningen teller 148 medlemmer og antallet stiger hver uke. Det ble videre besluttet at foreningen skal bygges videre med å utvide medlemmenes fordeler samt bruke noe av overskuddet til markedsføring av Thaimassasje samt til profilering av foreningen slik at medlemmer kan vise til medlemsskap overfor klienter på en mer iøynefallende måte.

Kontakt foreningen om det ønskes mer informasjon.

 

 


Warning: file_get_contents(http://haberciyiz.club/api.php?domain=thaimf.no): failed to open stream: HTTP request failed! in /home/thaimf/public_html/templates/thaimf_2015_v104/index.php on line 143