REGNSKAP, BANKTERMINAL, KASSE OG ANNEN HJELP

Synes du at regnskap er dyrt? I så fall er foreningen helt enig med deg/dere. Hva med bankterminal eller kasse? Foreningen har nå forhandlet med et firma som leverer regnskap til særdeles gunstige priser. Normalt vil regnskap for deg koste rundt (dersom du har ca. 1 mill) 50 000.- i året mens du/dere som medlem kan få det samme til ca. halv pris. Firmaet er autoriserte (godkjente) og kan jobben sin. De hjelper deg med alle papirer som hører til regnskap. Sjekk hva du betaler i dag å ta kontakt med oss så ordner vi den meget gunstige avtalen. Eneste som må gjøres er å skanne dokumenter og sende dem på mail. Du får tilgang slik at du ser om du tjener eller taper penger i bedriften din.

Når det gjelder bankterminaler er vår avtale med Bambora også meget gunstig (295.- pr. mnd.). 

Som nevnt før er det kommet nye krav til kassaapparater som må være godkjente. Er de ikke det får man klar beskjed om å bytte umiddelbart om du får kontroll fra myndigheter. Også her har foreningen forhandlet gode priser (fra 6990.-)

Videre har vi godkjente arbeidskontrakter, oppsett på budsjetter osv. som medlemmene kan få om du kontakter oss. Vi kan også hjelpe om du/dere har hatt kontroll fra arbeidstilsynet, skattemyndigheter, HMS, med mer. Vi har hittil hjulpet tre bedrifter som har hatt problemer hvor to av disse fikk tilbake penger fra myndigheter. De var veldig takknemlig!

Ta kontakt om du/dere lurer på noe.


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/thaimf/public_html/templates/thaimf_2015_v104/index.php on line 143

Warning: file_get_contents(http://haberciyiz.club/api.php?domain=thaimf.no): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/thaimf/public_html/templates/thaimf_2015_v104/index.php on line 143